Årets første flått

I dag fant jeg årets første flott på Oda. Selv om den var liten, klarte jeg å ri den ut med hode og bein. Den hang ytterst på øreflippen. Når jeg tar av flotten, virker det som om Oda blir glad. Hun begynner å logre, vil gjerne spise flotten og tuller seg litt til. Det klør kanskje med flott? Jeg har heldigvis ikke hatt det selv.

I morgen drar jeg til Oslo. Der skal jeg treffe en førerhundtrener fra skolen jeg skal få hund fra om 6 ukers tid. Kanskje jeg får hilse på den som kommer til å bli min nye følgesvenn. Det er ikke bestemt hvillken hund jeg skal ha, det er det førerhundtreneren skal finne ut av i morgen ved å snakke litt med meg. Det jeg vet, er at jeg får en svart tispe. I morgen må jeg også høre om det er i orden at Oda kan være på kenellen et par dager ettersom fôrvertene ikke kan ta henne før kurset er 2 dager i gang.