Besøk på førerhundskolen i Vestby

I dag ble jeg hentet på busstasjonen av førstetrener ved førerhundskolen. Jeg fikk omvisning på internatet, trenerstabens tilholdsrom og vi gikk en tur i kennelen. På kennelen var det ganske fuldt med hunder. De har plass til 40 hunder på kennelen og nå var det fult siden de i tillegg til å ha hunder i trening også passet hunder for fôrverter. Det var en hund som måtte være alene på et rom, han hadde brukket tåa si… Etter at vi hadde snakket litt sammen om mine daglige rutiner osv., fikk jeg prøve å gå med to hunder. Begge gule Labrador hannnhund. Det var rart å gå med noen andre enn Oda. Med den ene hunden klarte treneren å ta feil hund… Det hele ble litt mrsomt. Da håper jeg at jeg får komme inn på samtreningskurs i slutten av august. Det var blitt noe kluss med hvor de sendte søknadenn. De hadde sendt den til NAV-kontoret i Bergen hvor jeg bor, men jeg har ikke meldt flytting og tilører NAV i Telemark. Håper likevel det går i orden. Det var heller ikke noe problem at Oda måtte vvære på kennelen i et par dager før fôrvertene kunne hente henne. Jeg lurer på hvordan Oda vil reagere på å bli satt i kennel nå…. Hun uler jo når hun blir alene hjemme og hun ikke har bodd seg skikkelig inn i leiligheten.