Oda

Oda er en blanding av Golden og Labrador. Hun ser ut som en litt forvokst labrador med Golden-hale. Hun er glad og leken, selv om hun nå er 3 mnd. over 10 år. Ung til sinns, kalles vel det. Om et par mnd. skal Oda pensjoneres. Da blir hun omplassert hos entenn venner eller familie til den synshemmede eller førerhundskolen finner noen som vil overta en gammel førerhund. Jeg stoler fult og helt på Oda. Hun gjør stort sett det jeg ber henne om. Jeg husker godt det første året hvor mye det krevde av meg og Oda å bli samkjørt. Det tok ca. ett år. Det blir en helt ny verden å skulle få en helt ny, fersk og ung hund i hus. Det blir trist å ikke ha Oda mer. Jeg vet egentlig ikke hva som er best eller verst av å kunne følge Oda på sine gamle dager eller levere henne til noen ukjendte og ikke få vite noe om Oda lenger… Oda er i hvert fall blitt en utrolig god venn og hjelper.