Oda spiser frukt og grønt :)

For ca. en uke siden fikk jeg en SMS av fôrvertene til Oda. De skrev at Oda hadde det bra, men hadde litt vondt i magen fordi hun hadde spist for mange epler som lå nede på bakken. Akkurat dét var gjenkjennelig! Hjemme hos foreldrene mine har vi et plommetre i hagen. Den som var nede og forsynte seg, var Oda. Vi hev som regel borrt de plommene ssom lå på bakken før Oda kom dit, men en gang så vi henne stå med forlabbene oppetter stammen på jakt etter plommene. Det kunne bli for mye stein i magen hvis hun hadde fått spise så mye hun orket. Oda var igjennom en operasjon pga. at hun hadde spist stein, og det var både farlig og dyrt… Oda var også svært glad i gulrøtter og epler. Det hendte hun fikk det dersom hun hadde dårlig ånde. Ellers spiste hun også mye blåbær og tyttebær…