Lekker Larissa?

I kveld begynte Larissa å lekke urin. Hun ble våt på pelsen og litt på halen. Jeg lot det gå noen minutter for å se om det kunne være fordi hun hadde slikket seg e.l. Hun koblet det ikke med å måtte på do. Det tok litt tid før hun begynte å slikke seg. Jeg tok henne med ut, og nøten for å tisse var ikke kritisk. Hun tok seg relativt god tid til å finne et egnet tissested. Jeg håper inderlig at jeg tar feil. At dette bare var et engangstilfelle. Jeg får følge med.

Nå har jeg hatt Larissa i 5 mnd., og jeg hadde hatt Oda nesten like lenge når hun første gang fikk problemer med lekking. Oda hadde trolig fått ødelagt noen nerver eller lukkemuskel under steriliseringen. Hun koblet heller ikke lekkingen med at hun måtte tisse, men hun tisset alltid når jeg tok henne med ut. Det kunne skje en halv time etter siste lufting. Oda gikk på Rinexin (50 mg x 2 ganger daglig) fast i ca. ett år, og etter det fikk hun Rinexin etter behov. Hvis hun først lakk en dag, gjorde hun det som regel flere ganger, og da hjalp Rinexinen henne. Rinexinen skal virke slimhinneavsvellende.