5 dager til samtreningskurs!

Nå er det 5 dager igjen til samtreningskurs. Jeg gleder meg, tenker mye og planlegger alt jeg skal ha med meg. Mest sannsynlig drar jeg hjem til foreldrene mine i et par dager rett etter samtreningskursets slutt. Jeg kommer til å pakke i en stor koffert og jeg kommer til å ta med meg en bag i tillegg til kofferten, til å ha hundesaker i på returen. Kan ikke komme med løse bæreposer på fly og buss. Når min far kjørte Oda for å møte fôrvertene, leverte vi sengen med Oda. Jeg har seng her hjemme, men jeg får også en hundeseng fra Veiviseren, og den tenker jeg å plassere hjemme hos foreldrene mine slik at den nye hunden har en senng der også.

Jeg har ikke enda fått vite den nye hundens navn eller fått vite noe mer om det. Akkurat nå er lederen på Veiviseren på elgejakt, så da blir det nok ikke noe beskjed før i slutten av uken.