En drøm – Larissa og moreller

I går kveld spiste jeg noen moreller som min tante hadde med fra Vestlandet. I natt drømte jeg at Larissa og jeg gikk til butikken. Vi gikk rundt i butikken og skulle finne noen varer, bl.a. epler, og ja, moreller. Plutselig hoppet Larissa opp med forlabbene på fruktdisken og begynte å spise av morellene. Jeg fikk henne ned og plutselig kom en butikkansatt, en klassekammerat fra ungdomsskolen, og spurte om jeg trengte hjelp. Jeg takket ja og var ganske flau over Larisa som hadde begynt å spise av morellene. I denne drømmen var jeg delvis svaksynt og delvis blind. Jeg så frukten og klassekammeraten, men ikke Larissa. Jeg våknet, tittet på klokken og sovnet igjen til nye drømmer.

Larissa er glad i bær om hun kan få tak i det. Foreldrene mine har plantet litt jordbær i hagen, og om vi ikke passer på, kan det fort være en Larissa som stjeler til seg et og annet jordbær. Oda sto en gang med forlabbene oppover stammen på plommetreet i forsøk på å få tak i plommer 🙂