Royal Canins Hypoallergenic

I dag har jeg kontaktet Royal Canin og spurt hvem som forhandler deres fôr i Bergen. Jeg fikk tre alternativer og det ene ligger ikke så langt unna. Da vil jeg forsøke det fôret først, så får vi se hvordan Larissa reagerer på det fôret. Veterinæren i Vest-Telemark anbefalte at jeg skulle begynne på RC-fôret så fort jeg var ferdig med I/D-fôret. Jeg har én fôrsekk som nettopp er åpnet av Olivers Lam, men jeg har tenkt å gi det bort til assistenten min eller noen i Vest-Telemark.

2 svar til “Royal Canins Hypoallergenic”

  1. Jeg kunne gjerne tatt det om vi hadde bodd nærmere. 😉 For jeg bruker olivers lam foreløpig på Mia. Får se litt om jeg finner noe annet, for forsøker finne noe som gir lite av seg.

  2. Flott du har funnet et sted som ikke er så langt unna som har RC hypoallergenic. Lurt at du kontaktet RC, for jeg slet lenge med å finne ut hvem som forhandlet det hos meg, men når jeg spurte de fikk jeg raskt korrekt svar. Flott du får gitt bort Olivers fòret da, det er nok lurt å starte på allergivennlig fòr selv om Olivers sikkert er bra det for hunder uten problemer… Blir spennende å høre hvordan hun reagerer på det. Håper du og Larissa blir fornøyd.

Det er stengt for kommentarer.