Refundering av ekstraordinære veterinærutgifter

For noen dager siden fikk jeg omtrent 7.600 kr. Fra NAV som jeg ikke visste hvor kom fra annet enn fra NAV. I dag fikk jeg en utbetalingslapp tilsendt hvor det sto: ”Ettervern av førerhund”. Søknaden min om refusjon av de ekstraordinære veterinærutgiftene jeg hadde denne sommeren, ble vedtatt og pengene er utbetalt. Jeg sendte inn søknad datert 6. september 2010, og jeg vil ikke si at det tok lang tid. Men likevel, jeg ble litt forvirret, for jeg fikk et brev fra Hjelpemiddelsentralen hvor det sto ”Søknad vedrerøende førerhund” og videre sto det ikke annet enn at det ville ta 8 mnd. Å behandle saken. Jeg skjønner ingenting av hvorfor hjelpemiddelsentralen har blitt blandet inn i det. Men jeg har fått det dekket, og det var det viktigste

3 svar til “Refundering av ekstraordinære veterinærutgifter”

  1. Jippi! enda en vellyket søknad og enda en sak som gir håp for at virkeligheten skal bli slik at vet. kostnader ut over det daglige blir dekket. Supert!

  2. Supert at du har fått dekket ekstrautgiftene!! Grattis! Ja virker litt merkelig dette med at hms er inne osv men så lenge du har fått pengene så er det jo bra 🙂 Kjempeflott at du synes det fungerer greit for deg i hverdagen med allergien og at du ikke synes det er en for stor ekstra belastning. Kjempeglad for at det hjelper med spesialshampo og råfôr/allergifôr!

  3. Er glad for å foreløpig slippe å forsikre førerhunden denne gangen. Jeg har gjort det med de tidligere, men droppet det nå. Så får vi håpe Nav fortsetter policyen sin.

Det er stengt for kommentarer.