Første seletur i by

I går:

I dag dro vi til byen rundt 9.30-tiden. Først gikk vi godkjenningsruten med stokk og ledsager. Det er ikke så vaanskelig rute, rundt 3-4 kvartaler og tilbake igjen. Noen steder blir fortauet smalere pga. butikkutstillinger, byggearbeid osv., men det er fin trening for hundene. Etter lunsj gikk vi godkjenningsruten med hund i sele. Larissa var i perioder litt ukonsentrert, snusing og dårlig markering av kant, men så skjerpet hun seg og markerte kantene fint. Når jeg luftet henne, fikk hun plutselig øye på treneren sin, og hun måtte løpe bort til han for å hilse på. I slutten av godkjenninsruten, møtte hun treneren sin med en annen hund i sele, og da måtte hun titte på han litt. Jeg fikk hilse på broren til Larissa, som heter Lakris, en sort hannhund som er noe større enn lille Larissa. Et sted i nærheten av der vi hadde basen vår drev de og brant asfalt – det var en skummel lyd… Alt i alt synes jeg at den første seleturen i byen gikk ganske så fint.

I dag er dagen da mye går litt på tverke, særlig på ettermiddagen. Den andre hunden som er her, fikk på mystisk vis tak i en påsmurt brødskive som han klarte å spise opp halvveis før den ble tatt fra han. Når jeg, litt før jeg har lagt meg, skulle finne frem mat til i morgen tidlig for Larissa, fikk jeg to ivrige hunder etter meg som hoppet opp etter matskålen. Plutselig hopper en av de oppi vannskålen til Larissa og den velter, og MYE vann rant ut. Da var det bare å tørke opp, men godt det bare var vann!