Julekvelden

Mens vi spiste julemiddag, ribbe, medisterkaker og medisterkaker med tilbehør, fikk Larissa et margbein fra elg å kose seg med.

Bilde: Larissa spiser margbein

I kveld har lillegutt frydet seg med mange nye leker. Nissen var også på besøk. Vi tok Larissa inn på et eget rom i de minuttene nissen var her. For 5 eller 6 år siden, når jeg hadde Oda, ble hun helt vill når nissen kom trampende inn i huset. Oda bjeffet og knurret helt til min far fikk henne med ut i gangen og lettet litt på masken slik at hun så og kjente igjen lukten hans. Den lille jenta som var her denne julen, er trolig redd julenissen den dag i dag  Jeg fikk mye fint, blant annet en flott og stor kjøkkenmaskin.

Larissa fikk også to julegaver. Den ene var et julenett med noen leker og litt spiselig. Hun fikk også en flott liten presang fra førerhundkollega Sita. Der var det noen flotte og gode kjeks som smakte fortreffelig og en sammenleggbar skål av gummi hvor kantene kunne brettes opp slik at det ble en stående skål. Veldig kjekk å ha i vesken! Jeg har fra før noen sammenleggbare skåler i nylon, men disse er ikke så stødige og ikke så lett å gjøre ren.

Lillegutt fikk blant mye annet, en radiostyrt bil. Denne var Larissa interessert i når den ikke kjørte for fort. Hun lekte med den og snuste på den. Når den kjørte under en stol eller et bord, krabbet hun etter den og letet etter den.

Vi ønsker alle på fire og to bein en riktig god og fredelig jul!