Tilbake til Bergen

I dag satt vi oss på bussen tilbake til Bergen. Larissa vil gjerne ta trappen opp til bussen i ett byks fremdeles, men jeg synes ikke hun er like brå i byksene sine som det hun har vært. Vel inne på bussen var hun ivrig etter å skulle legge seg på liggeunderlaget på gulvet med føttene våre. Når motoren på bussen var stille under ferjeturen, hørte jeg en annen hund et par seter bak meg. Hunden peste hele tiden. Hadde jeg hatt en vannskål i vesken, noe jeg vanligvis har, kunne jeg ha tilbudt hunden vann når vi var på ferjen, men det ble det ikke noe av. Vel fremme i Bergen, gikk vi ut foran i bussen, selv om vi satt ganske langt bak. Mine erfaringer med Larissa, har vist at hun kan være ganske nølende i bratte trapper og i verste fall nekte å gå ned trappen. Endelig, etter 6 timer, var vi fremme i Bergen. Vi tok drosje hjem.