Mikrofiber

I dag kom det en pakke til Larissa. Inne i pakken lå det to store badehåndklær og til sammen fire hansker alt laget i antibakteriell mikrofiber. Jeg kjøpte to like pakker, siden det først var på juletilbud på Norwex.no. Jeg fikk tipset på en e-postliste for førerhundinteresserte (påmeldingsadresse: foererhunden-subscribe@yahoogroups.com. Jeg har ikke tatt det i bruk enda, men det sies at det skal være bra og nyttig. Håndklene skal kunne trekke til seg mer vann og hanskene kan brukes til tørking av f.eks. labber og ører. Jeg har også hørt at de selger håndklær av mikrofiber på Claes Ohlson for en ganske rimelig penge, trolig rimeligere enn på Norwex.no.

Ett svar til “Mikrofiber”

  1. Håndklærne fra Clas Ohlson er kjempebra og billige. Brukte/bruker de masse. De har både store og små håndklær. De små er kjempefine å ha i sekken til labber, mage osv når det er vått. De suger supermasse vann. Når en bader hunden bruker en enten 2 stk små eller 1 stort og det holder til en gjennomvåt labbe. Men de fra Norwex er sikkert bra de også, men etter hva jeg så kostet de jo litt da…
    Takk for et innholdsrikt og flott bloggår! Jeg følger med og liker godt det du skriver. Synes du er imponerende flink til å dele både opp og nedturer. Godt nyttår til dere begge!

Det er stengt for kommentarer.