Sofagrisen

Det er midt på natten natt til lørdag 21. mai. Jeg gikk inn i stua for å drikke litt brus jeg hadde stående igjen etter pizzaen tidligere på dagen. Jeg satt meg i høyre halvdel, og i det jeg løftet glasset, hørte jeg et sukk til venstre for meg. Sannelig, der lå Larissa, helt rolig og avslappet, liggende i sofaen og beveget tilsynelatende ikke på et øyelokk da jeg kom gående. Maken til frekkheter har jeg ikke sett hos Larissa før. Det første hun burde ha gjort når hun så at jeg kom, var å hoppe ned straks. Her har vi visst en liten jobb å gjøre, men hvordan hindre slik sofaligging? Oda prøvde seg aldri opp i seng eller sofa, så jeg er godt vant.

Ett svar til “Sofagrisen”

  1. Eneste man kan gjøre er å forhindre at de har tilgang. Enten ved å ikke ha de alene sammen med møbler de kan ligge i, eller legge noe oppi møblene så det ikke er plass til hunden der.

    Men dette er ikke enkelt å bli kvitt, har de først funnet komforten i det så er det gjort..

Det er stengt for kommentarer.