Larissas første flytur

I dag tok jeg fly til Bergen, et lite og bråkete propellfly. Når vi skulle opp flytrappet, hoppet Larissa til og tok nesten hele trappen i et sprang. Vel inne på flyet la hun seg ned. Hun satte seg opp når flyet tok fart, men var rolig og avslappet ellers. Når vi skulle gå ned flytrappen igjen, skjedde det mer konttrollert. Jeg gikk ned foran henne og hun kom rolig etter. Den første flyturen gikk fint!

Nå har Larissa vært her i halvannen time. Hun har fått middagsmaten sin, undersøkt alle rom i leiligheten og funnet sengen sin. Noe mer tissing her i hus har jeg ikke sett noe til, selv om det nok er en god del lukter etter Oda. Jeg håper de to tisse-tilfellene bare var en hendelse på det teppet siden en annen hund hadde tisset der noen måneder tidligere.

På lørdag forsøkte jeg å gi Larissa en aktivitetsball med noen fôrkuler i, men det kan vi ikke fortsette med. Larissa ble lett oppkavet og litt stresset, og hun forstod nok ikke hvor godbitene kom fra. Hun begynte å bite på ballen… Oda taklet aktivitetsballen fint uten å bli stresset. Hun ble med tiden en ekspert på den ballen…