Rapport fra Larissa etter 5 dager

I dag ringte jeg til damen som passer Larissa for å høre hvordan det gikk med de. Alt gikk veldig bra. Hun fikk tur hver dag og oppførte seg eksemplarisk. Når Larissa hørte at vekkerklokken ringte, kom hun logrende og fornøyd inn på rommet for å ønske en god morgen. Hun fikk komme ut å lufte seg rundt 8-tiden og frokost kl. 8.30. På tur er Larissa flink på innkalling. Hun løper mye, og når hun blir ropet på, kommer hun i full fart. Damen forsøkte også å rope på Larissa når hun var i lek med en annen hund, og da avbrøt hun lekingen og kom løpende bort for å få en liten godbit. Hun får en gulrot til dagen og i morgen skulle hun få et rått margbein å kose seg med. Det kan bli litt gris med disse margbeinene, siden de er litt bolige og har litt kjøttslintrer på seg, og jeg sa at hun måtte be Larissa bli liggende på plassen sin med det. Fôring på råfôr gikk også veldig greit. Hun får nå én og en halv porson til frokost siden hun er mer aktiv, og det gikk fint. Damen delte opp maten med en kniv, der jeg velger å bruke en engangshanske. Damen var svært glad for å passe Larissa – ”jeg tror hun blir hos meg” sa damen med et smil. Det er godt å vite at hun er i de beste hender og har det bra.

Selv om Larissa bare veier 26 kg, kan hun være svært sterk, særlig da i møte med andre hunder. Damen sa at i tilfeller med andre hunder, klarte hun ikke å holde Larissa igjen. Da ble rett og slett Larissa for sterk. Jeg foreslo for damen at hun kunne forsøke å få Larissa til å sitte, men hvis Larissa nå har funnet ut at hun får til å hilse på andre hunder, blir det kanskje litt vanskelig. Er det noe jeg skal bekymre meg over, må dette være det eneste. Ellers er jeg sikker på at Larissa har det bra og damen virker svært ærlig. Jeg føler meg ganske sikker på at ”førerhundreglene” følges til punkt og prikke.

Ett svar til “Rapport fra Larissa etter 5 dager”

  1. Høres jo ut som det går kjempeflott for dem. Tror dette er en bra plass når du trenger pass. Tror ikke du skal bekymre deg for at hun blir for sterk og får til å hilse på andre hunder. Du får heller trene ekstra på dette når du får henne igjen så hun skjønner at dette ikke går ann med deg. Jeg tror en må regne med litt utenom når en har de borte, bare det ikke er ting som blir kjedelige uvaner når de kommer hjem igjen. Blir nok godt å se henne igjen da 🙂 Fortsatt godt kurs 🙂

Det er stengt for kommentarer.