Angrepet

I dag tidlig spurte jeg assistenten min om hun kunne ta morgenluftingen av Larissa. Når hun kom tilbake 10 minutter senere, kunne hun fortelle at det hadde kommet løpende en stor hannhund, trolig rottweiler, og angrepet Larissa. Han hadde hoppet opp på Larissa og hun ble presset til bakken. Han lå over henne mens hun hylte veldig lyst. Hele tiden knurret han grovt. Ingen bitt. Flexibåndet til Larissa ble festet til føttene til hannhunden og Larissa kom seg derfor ikke løs. Når assistenten min fikk de løs fra hverandre, tok hun Larissa med seg og gikk bort. Den andre hunden fulgte ikke etter. Larissa var svært ivrig på å komme seg bort fra dette uhyret og løp nedover gaten. Når hun endelig kom innenfor døren i leiligheten peste hun litt.

Det som blir spennende å se fremover nå, er om Larissas reaksjon på andre hunder vil endre seg til det bedre eller verre – eller kanskje det forblir slik det har vært.

2 svar til “Angrepet”

  1. Jeg håper det går bra med henne. Det er jo uheldig at slikt skjer og uønsket. Heldigvis går det som oftest greit. Men veldig synd at folk ikke har kontroll på slike hunder. Hvor var eieren her?

    1. Ja, det er veldig uheldig at slike ting skjer, men jeg er veldig glad det ikke ble noe bitt å snakke om, selv om han tok tak i nakken hennes. Eieren så vi ingenting til, men jeg har sendt SMS til den eldre damen som har passet Larissa og hørt om hun vet om noen. Hun kjenner bedre til nærmiljøet enn hva jeg gjør.

Det er stengt for kommentarer.