Hjem til Larissa

I dag var dagen jeg hadde ventet på. Jeg fikk 3 timers permisjon mens Larissa også var der. Hun ble glad når jeg kom. Hoppet en gang og når jeg satte meg ned til henne koste hun seg og la seg på ryggen med alle fire labbene i været. Tidligere på dagen, mens min kjære var på forelesning, kom assistenten min og tok Larissa med på en god tur. Jeg satte meg på gulvet slik jeg pleier når vi skal kose, og hun kom og la seg delvis i fanget mitt. Det er en koselig stund for oss begge.

Nå har jeg jo snart vært innlagt i 5 uker, og det er lenge siden Larissa har gått i sele. Etter lengre sykehusopphold har man rett på ekstra ettervern, men jeg føler meg ganske trygg på at selearbeidet til Larissa ikke har latt seg mye påvirke av denne pausen. Samboeren min og jeg skal hjelpe oss til å bli mer kjent på perrongen der jeg går på og av.
Når samboeren min var på Lagunen i dag, var han også innom dyrebutikken hvor han kjøpte en flaske med Petal Cleanse. De i butikken mente at det skulle ha effekt om jeg dusjet henne, kammet hene og tok på stoffet når pelsen var tørr.

Ett svar til “Hjem til Larissa”

Det er stengt for kommentarer.