Petal Cleanse

I påsken, når jeg er pådataparty sammen med 5.200 personer, skal Larissa trolig til mine kjære svigerforeldre. De har kanskje tenkt seg en tur til hytta, men der er det et lite soverom og en liten stue. Søsteren til min kjære er allergisk for hund hvis det er et lite rom. Hun har også kontaktallergi. Medisiner hjelper henne ikke så godt.

Jeg har tidligere brukt Petal Cleanse på min forrige hund en gang, men detr hjalp det gikke. Hun var svært alvorlig rammet av allergi. Hun kunne ikke være i samme rom hvor det nylig hadde vært hunder her. Jeg tenkte å prøve Petal Cleanse, men det jeg lurer litt på her: Larissa må dusjes en gang i uken, og har stoffet da effekt?

Fra Canis står det: «Petal Cleanse er en oppløsning som fjerner de stoffer fra pelsen hos hunder som forårsaker allergiske reaksjoner hos mennesker.
»

Noen med erfaringer?

2 svar til “Petal Cleanse”

  1. Den fungerer alikevell. Når du har badet henne og tørker henne, så børster du hun og fører på Petal Cleanse og børster henne igjen, med ren børste. Så gjør du det samme om igjen, neste gang du bader hun. Petal Cleanse virker i 1 uke. Hvis personen som er allergisk har kraftig allergi, kan det være en fordel å behandle hunden med Petal Cleanse i 3 uker, før de treffes.

  2. Petal cleanse virker for noen, for andre ikke. Jeg pleier å bruke det på hundene mine i perioder med mye foredrag og reising og har fått både og av respons fra folk. For noen hjelper det, for andre ikke. Ved alvorlig allergi er nærkontakt med hund uansett ikke ønskelig og vedkommende må nok bruke medisiner forebyggende.

Det er stengt for kommentarer.