Full panikk

I dag stråler solen og varmer godt. Nesten ingen vind. Larissa er koblet til et langt tau slik at hun kan gå ut og inn som hun selv lyster. I dag tok vi ut utebordet og stolene. Jeg var nettopp ferdig med å vaske bordplaten og stolene. Larissa hadde gått i mellom og var på plenen og snuste. Hun gikk tilbake slik at hun dro med seg bordet. Full panikk. Hun galloperte først ned i innkjørselen så langt hun rakk, og bordet føk etter henne. Hun snudde og galloperte opp igjen og tilbake på plenen. Der veltet bordet på hodet og hun kom seg løs fra dette fæle bråkete monsteret. Hun tar det helt med ro nå, men er litt skeptisk å komme nærme bordet. Jeg har lagt matten hennes ute, men hun ligger like gjerne rett på steinhellene. Hun peser ikke enda, men fortsetter finværet, vil det være aktuelt å ta på henne kjølehalsbåndet.