På vei tilbake til Bergen

Larissa har virkelig kost seg stort på påskeferie. Hun har vært med på skitur og hjulpet svigermor bortover og oppover bakker mens veltrente lillesøster sprang forran. Hun har sprunget og lekt på jordet. Hun har fått mange og lange turer i flexiline. Et bedre hundeliv på ferie kan man vel ikke ha?

Men i dag satte vi oss på bussen på vei til Bergen. Vi har nå gått ut og inn av en del høye busser med flere trinn opp, og jeg registrerer fornøyd at hun sjeldnere tar ukontrollerte byks inn i bussen, slik hun gjorde tidligere. Hun er kanskje blitt mer vant til det og føler seg tryggere i trappen. Nå går vi inn i bussen samtidig, men når vi skal av, ber jeg henne gå bak meg. Det virker det som hun har skjønt fra første stund. Det var varmt på bussen i dag og hun peste litt. På ferja fikk hun tilbud om vann og hun drakk noen slurker. Vel fremme i Bergen var det en drosjesjåfør fra Norgestaxi som rett og slett oppførte seg ufint mot oss. Mer om det når jeg får svar på klagen fra Norgestaxi.

Endelig hjemme var det mat å få for både to- og firbeinte. Jeg synes Larissa har blitt tynnere. Jeg ville gjerne ha tatt inn bukreima ett hakk, men hun har den på det innerste. Jeg skal til veterinær en av dagene for å kjøpe mer sjampo og fiskeolje, og da kan jeg jo ta henne på vekten. I følge vekta her hjemme veier hun nå 24,5 kg.