En fin start på sommeren

På tirsdag runt 21.00-tiden, gikk Larissa og jeg nedover mot Hurdalsjøen. Jeg forestilte meg at solen skinte på vannet og jeg tenkte at dette var en flott start på sommeren. Jeg måtte smile for meg selv. Håper fortsettelsen blir like bra! Larissa løp løs og koste seg. Vi er egentlig anmodet til å ikke slippe hundene våre løse utenfor luftegården nå for tiden, av hensyn til de fire brukerne som er på samtreningskurs med nye hunder.

Nå er det 9 dager siden jeg dusjet Larissa sist. I morgen skal Larissa ha sin 5. injeksjon med imunterapi. Larissa klør litt fremdeles, men ikke så intenst at jeg kunne tenke meg å medisinere henne med kortison. Hun har klørefleks bare jeg stryker henne over ryggen. Jeg kjenner jeg har et lite håp i meg; kanskje det er imunterapien som begynner å virke. Hadde hun fulgt sine vanlige reaksjoner på å være her på Hurdalsenteret og ikke blitt dusjet på 9 dager, skulle hun ha klødd seg betraktelig mer enn det hun gjør. Våteksemet er nesten helt borte og pelsen har begynt å vokse ut igjen.

I dag gikk vi ned til Hurdalsjøen igjen til kaffe og boller. Larissa og Viquna løp og koste seg. Begge hoppet ut i vannet. De fikk skikkelig beveget seg i dag, og det er godt for de begge.