Erstatning for fiskeolje

For et par dager siden, til frokost, registrerte jeg at Larisa var nølende til å spise maten sin. Sist gang hun fikk samme reaksjon, var det trolig seloljen hun ikke likte. Da gikk det så langt at hun kastet opp mens hun spiste og gikk fra matfatet halvspist. Når jeg da ga henne en porson uten olje, spiste hun med god appetitt igjen. Jeg har brukt Dr. Baddakys fiskeolje som skal være blant det beste for hunder med allergi, men matmor til Mia har anbefalt meg å prøve solsikkeolje, virgin kokkosolje eller hvetekimolje – eller gjerne en kombinasjon av disse tre. Det skal prøves.

I dag var Larissa til veterinær igjen for ny injeksjon av imunterapi. I dag fikk hun 0,25 ml og hun skal til slutt gå på 1,00 ml en gang i måneden frem til januar. Om hun da kan slutte på imunterapi eller om hun bør fortsette, vet jeg ikke, men df går jeg ta med veterinær når den tid kommer. Tenk så godt å kunne slippe å ha en allergisk hund… Likevel, jeg vil komme til å fortsette med råfôr, for jeg synes hun virker mettere på det og det er praktisk at avføringen blir redusert med 3/4. Jeg tror også, etter å ha lest en del om råfôr, at det er bedre for hunder enn tørrfôr.