Å klemme halen…

Når Larissa og jeg skal sette oss inn i en bil, har vi helt klare rutiner på dette. Jeg setter meg inn i bilen med venstre bein først, deretter setter Larissa seg inn på gulvet foran meg og til sist setter jeg høyre bein på andre siden av Larissa. Før jeg lukker døren, sjekker jeg at halen ikke klemmes i døren. I går sjekket jeg ikke halen (hva tenkte jeg på?) og hun hylte til når jeg forsøkte å lukke igjen døren. Stakkars lille jenta mi… Jeg fikk akutt dårlig samvittighet, men ingen synlig skade var skjedd. Jeg tror hylet var kombinert det å skvette til og smerte. Jeg snakket lavt og rolig til henne mens jeg klappet henne rolig. Heretter glemmer jeg ikke å sjekke halen. Det har jeg lovet meg selv og Larissa.

Ett svar til “Å klemme halen…”

  1. Jeg skjønner godt at det gjør vondt å klemme halen sin. Jeg er glad for at jeg ikke har hale for å si det sånn. Har du sett før? I innlegget under her om drømmen virker det i hvert fall slik, eller kanskje du har en synsrest?

    Cecilie

Det er stengt for kommentarer.