Aktivitetsleke

I dag virket Flex litt rastløs. Det er to dager siden han fikkfr-røpe løs. Jeg fant frem en aktivitetsleke som han fikk bryne seg på. Han begynner å få inn teknikken med den leken. Det er 6 fordypninger og over de fordypninger skyver jeg en plate når jeg har lagt et par godbiter oppi. Han bruker både snute og labber. Vel, litt moro ble det for han, men godbitene ble tatt fra middagsrasjonen hans… Kanskje min kjære og jeg kan gå en tur med ham i dag eller i morgen slik at han får ut litt energi.

Det har vært varmt i flere dager nå. Jeg har brukt kjølehalsbånd hele tiden. Det har hjulpet litt. Jeg venter på et kjøledekken som en førerhundinstruktør skulle ordne for meg i Sverige. I går etter at vi hadde luftet, var han helt klar for å komme inn igjen. Vi bor i en kjellerleilighet, og har det relativt svalt, men likevel krøp gradestokken opp til 27 gr. her inne i går! Ikke rart det er varmt for hund og menneske. I dag er det overskyet og litt antydning til regn. Det trengtes å få litt friskere luft.