Butikktur

I dag var det baking av mammas gode hveteboller, og vi måtte på butikken for å handle inn litt ingredienser. Jeg luftet Flex før jeg selet på ham og vi gikk. I dag stoppet han for en kant som ikke er en kant, og han fikk ros. Tittet opp på meg og logret. Vi fant stolper, og nå er det tydelig at han vet hva vi skal finne når jeg sier «søk dør». Da tar han kurs rett mot døren. Jeg sniker til ham en rask godbit i dét vi går inn dørene og han får selvsagt ros. I dag, når jeg ba ham søke høyre vei inn i butikken, stoppet han fremfor handlekurvene, men etter forklaringen i går, visste jeg derfor at vi skulle litt til høyre. I dag var det såpass tidlig på formiddagen at det nesten ikke var folk der. Det synes jeg er bra, men samtidig orienterer jeg meg mot kassene som piper når en vare blir slått inn. Vi fant likevel frem til en kasse og varene ble funnet i løpet av 5 minutter. Jeg betalte, pakket ned i sekken og vi gikk hjem. Flex vet godt også der hvor han skal gå for å komme på fortauet og ikke i bilbanen. Det har aldri vært noe problem. En gang ville han ta snarveien, fordi han så at noen andre gjorde det, men etter den «korreksjonen» har han alltid gått riktig.