Trassalder eller kun testing av grenser?

Flex, ja… Han har vært et kapittel for seg selv det siste halvannet døgnet. Jeg og assistenten min lot Flex være alene hjemme i en halv times tid siden vi skulle handle inn så mange varer. Når vi kom hjem, trodde vi først at Flex hadde revet ned alle jakkene, men nei, han hadde revet ned hele knaggstativet. Han drev og rotet ned i lommen på regnjakken min hvor det lå godbiter. Jeg ba ham gå og legge seg, og han hørte først på 3. kommando «på plass». I dag tidlig lå regnjakken på gulvet og lommen var ødelagt. Til middagsbordet sto han regelrett og tagg, men gikk og la seg på plassen sin på 2. kommando.

Er han kommet i «trassalderen»? Eller forsøker han å teste mine grenser etter å ha vært borte fra meg i 2 måneder? Jeg vet ikke… Men her i huset er reglene tydelige og konsekvente. Vi skal nok bli enige til slutt om hva som er lov og ikke.