IQ-leke og kamming

I går og i dag forsøkte jeg en av IQ-lekene jeg en gang kjøpte til Oda. Vi begynte med den enkleste hvor hunden skal finne frem til fordypningene i flere lag oppå hverandre som svirrer rundt når hunden kommer borti den. Larissa forsto mer av det i dag enn hun gjorde i går. Det virket som hun synes det var morsomt. Logret litt med halen.

Jeg forsøker å kamme henne hver dag. Jeg får av ganske mye hår hver gang jeg kammer. I dag ble det en stor dott. I blant lurer jeg på hvor alle hårene kommer fra… Hvor fort vokser det ut nye hår? Jeg la jo merke til, når Oda var blitt barbert på magen pga. operasjon, tok det nesten et halvt år før alt håret var ordentlig utvokst.

I dagnår vi gikk ute og lufte, kom deten annen litenhund som bjeffet og knurret fælt. Larissa ble helt tullete når hun ikke fikk lov bort og hilse. Hun hoppet og rykkt i halsbåndet mens jeg forsøkte å surre henne fri fra flexilina. Iblant lurer jeg på om mineomgielser også er blinde, at de ikk ser at jg går med stokk…