Butikktur og en drøm

I dag gikk vi til butikken. Nå har de begynt å grave i krysset jeg krysser for å komme til butikken. Heldigvis hadde vi en med oss i dag som kunne veilede litt. Larissa synes at butikken er ganske spennende. Gode lukter å snuse inn, særlig der smågodtet er plassert, og kanskje hun ser noe på gulvet. Når vi stanset der, ber jeg Larissa sette seg. Da kan hun ikke bøye seg ned for å snuse og spise smågodt på gulvet. Vanskelig å sitte helt stille, reise seg opp et par ganger.

I natt drømte jeg at jeg satt i rullestol og skulle gå med Larissa i venstre hånd. Det ble heller litt klundrete. Jeg forsøkte faktisk elektrisk rullestol med Oda en gang. Det gikk fint, jeg måtte holde henne på en armlengdes avstandd bort fra stolen slik at hjulene ikke skulle komme på henne. Jeg må få lov til å si at jeg hadde ikke gjort dette med en ung og uerfaren hund. Oda var vel 8-9 år når jeg gjorde dette med henne.