Til veterinær for kloklipping og veiing

I dag var jeg til veterinær med Larissa for å klippe klør. Veterinæren synes hun hadde harde og fine klør. Samtidig ba jeg veterinæren titte inn i ørene hennes, siden hun har hatt litt tendens til en del brun-svart ørevoks, men nå så ørene helt fine ut. Veterinæren var også fornøyd med pelsen og tennene. Pelsen er det første man ser det på hvis hunden ikke får i seg den næringen den trenger.

Jeg tok henne også på vekta, og det viste seg at hun har gått ned 1 kg, i en periode hvor hun skulle gå opp et par kilo. Nå veide hun 24,7 kg. Det er vanlig at hundene legger på seg når de kommer hjem til brukeren, bort fra en stressende kennel og hjem fra et krevende samtreningskurs. Jeg skal begynne å gi henne maks dosering av fôr. Jeg har gitt henne 15 g under maks porsjonering, men skal nå legge på disse igjen. Jeg får veie henne igjen om 1 mnd. Jeg skrev en e-post til Veiviseren, og de var enig med meg at jeg kunne øke litt på fôret og gi beskjed hvordan det står til neste gang jeg tar henne på vekta. Larissas vekt bør ligge på rundt 26 kg.

Vi gikk til Lagunen i går, og det gikk kjempefint. Hun fant de stolpene hun skulle, og noe jeg ikke hadde trodd at hun kom til å gjøre riktig, var at hun gikk direkte bort til heisen. Vi satt også på Mc Donalds med mange gode lukter, og Larissa var flink til å ligge stille.