Den første snøen har kommet!

Bilde: Larissa er dekket av snø

I dag når vi våknet, lå det ca. 10 cm med snø på bakken. Oda ble glad og leken hvert år når den første snøen kom, og det samme gjør Larissa. Hun hoppet hit og dit, løp frem og tilbake og gravde i snøen. Borrer snuten sin ned i snøen og blåser gjennom nesa. Hun hadde nesten ikke tid til å gjøre fra seg.

Bilde: Larissa graver i snøen

Når snøen kommer, er det alltid vanskelig å orientere seg. De endringene i underlaget som jeg vanligvis orienterer meg etter, blir borte. Retningssansen kan bli svekket hvis det ikke er brøytet for snø. Jeg er glad jeg bor i Bergen, hvor det nesten aldri er snø. Snøen ligger maks en uke av gangen før den regner bort igjen. Men i dag har det snødd jevnt i hele dag. Det er kaos i trafikken.

Bilde: Larissa hopper i snøhaugen

Vi gikk til Lagunen i dag og på Posten. Spiste på Dolly Dimples. Larissa klarer å konsentrere seg selv om det er mye morsom snø rundt henne. Hun ble helt dekket av snø både til Lagunen og når vi sto ute og ventet på drosje. Ja, for i dag innvilget vi oss drosje. På fortauet der vi går, var det nesten ikke brøytet.

Bilde: Larissa rister seg i snøen


Men hurra, det ser ut til at det blir snø til jul!