En drøm om Larissa

I natt drømte jeg en ekkel drøm. Jeg drømte at jeg var på Hurdalsenteret og Larissa hadde vært alene på rommet. Når jeg kom inn hadde Larissa spist 3 kg fôr på en gang. Hun ville kaste opp og vi begge gikk ut i gangen og løp mot en av utgangene. Vel inne på rommet igjen, tok jeg en telefon til en veterinærvakt i Bergen. Hun sa at det hele kom til å gå bra og avsluttet med at denne telefonkonsultasjonen som varte i ett minutt kostet meg kr. 1.000,-. Plutselig var det et par dyrepleiere på rommet, og jeg kom på et par spørsmål jeg hadde glemt å spørre veterinæren om. Når kunne jeg gi Larissa neste måltid? Jeg husker ikke det andre spørsmålet. Jeg ringte opp igjen, og veterinæren var ganske sur. «Selvfølgelig skal hunden få mat som vanlig til neste måltid!» – og hun ville ha meg til å betale en ny tusenlapp. Mye rart hjernen kan blande sammen!

Apropos å ha med seg fôr på tur, så savner jeg en «fôrbag» til å ha fôr i når jeg er ute på reise. Jeg har ikke pleid å gjemme fôret, og har latt det ligge åpent i bæreposen på et bord eller i en sofa, men etter denne drømmen tror jeg kanskje at jeg skal gjemme det, for sikkerhets skyld. Larissa har aldri rørt maten hittil. Hittil, ja… I dag har jeg det kun i bærepose. De hadde fôrbag på HundensNettbutikk.no, men der kan jeg ikke finne den lenger. Er det noen som har noe tips å komme med? De fôrbagene jeg har sett, er på 10 og 15 kg. Jeg vil ha en på maks 5 kg.

3 svar til “En drøm om Larissa”

  1. Hei Lise! Uff for en ekkel drøm! Ja utrolig hvor mye rart en klarer å rote sammen i drømme. Jeg har noen tips om fòrbag til deg til reise. Jeg har 2 forskjellige. Den ene kan en kjøpe i Norge mens den andre har jeg kjøpt fra USA via nett. Den norske kan du kjøpe på http://www.hundsomhobby.no og de har en reisefòrbag som tar ca 1,8 kg tror jeg så det rommer jo ikke så mye. Den er i nylon nokså kraftig stoff utapå også er det slik type «regntøystoff» inni den og lukkes med glidelås. Også er det denne fra USA, den tar en del mer, husker ikke helt men er nok mellom 4-5kg, jeg har hvertfall fòr i ca 10-14 dager til min store labbegutt i den. Nå husker jeg ikke siden hvor jeg kjøpte fra, men om du søker på google eller noe, på «Planet Dog travel feeding bag tror jeg du finner den. Den er også i nokså kraftig nylon stoff utapå også er det slik type plaststoff inni. Den lukkes med borrelås på toppen + to slike plastspenner (sånn som på sekker og på førerhundselene) så du kan rulle ned sekken og klipse igjen etterhvert som det blir mindre mat i bagen. Så får du jo bestemme selv hva du vil gjøre. (har gått helt fint å bestille fra USA)
    Håper dette var til noe hjelp. God helg fra meg og Tony!

  2. Dyrekilden har i alle fall den fôrbagen jeg har, som jeg viste deg på samtreningskurset. Vet du synes den var litt liten, men jeg finner ikke noen større selv. Den er kansje vell dyr på den nettbutikken og jeg har forsøkt å lete andre steder nå etter den, men uten hell. Husker ikke hvor mye jeg ga for min, men den var ganske dyr ja. Uansett så legger jeg ved link her til den 🙂

    http://dyrekildenshop.no.24nb.serversenter.net/index.php?nr=90&case=4&id=72&idkategori=8&startrow=

  3. Jeg tror begge jeg forslo er større enn denne og den første jeg foreslo er billigere enn denne. Den fra USA blir nok noe dyr, men tror faktisk noe billigere eller i samme pris, men blir jo toll og frakt fra utlandet da.

Det er stengt for kommentarer.