På korøvelse

I dag var det mange mennesker, både barn og voksne på skolen koret mitt har øvelse på hver torsdag. I dag var samboeren min på jobb, og jeg hadde ikke lyst til å la Larissa være alene hjemme med en eventuell diaré, så hun ble med på korøvelse i kveld. Hun var rolig og flink blant barn og voksne. En liten gutt ville klappe Larissa – «han sleiket meg på hånden». Larissa måtte bare lukte på naboen min sine sko. Hun begynte å le, og sa at hun hadde pusset skoene sine før hun dro i dag. Larissa krøllet seg under stolen til assistenten min og lå der.

Larissa har ikke hatt mer diaré siden i formiddag. Hun har fått to små porsoner med ris og et par fiskeboller. Første gang delte jeg ikke opp fiskebollene, og da tok hun en fiskebolle i munnen og gikk ut i gangen for å legge seg på teppet og kose seg med fiskebollen. Jeg delte hver fiskebolle i to-tre biter, og da spiste hun det ved skålene sine. Jeg tror nok vi kunne gått over på vanlig fôr i morgen, men for sikkerhets skyld lar jeg det gå et par dager med ris. Nå har jeg jo også kokt ganske mye ris, og kan ikke kaste alt sammen…