diaré og ut på tur

I natt måtte Larissa ut på do to ganger. Hun hadde diaré. Jeg vet ikke hvorfor. Tror ikke hun har spist noe hun ikke tåler. I formiddag gikk hun også på do, og da var assistenten min her, hun sa at det sprutet bak henne, stakkars vennen min. Jeg har kokt mye ris og kjøpt inn fiskeboller til henne. Hun får leve på det i et par dager, så får vi håpe at magen hennes blir bra igjen. Jeg ga henne litt frokost i dag, vanlig fôr, men det skulle jeg kanskje ikke ha gjort… Allmentilstanden hennes er som normal. Hun har vært på tur i dag, lekt og kost seg. Hun fant en pinne å dra på som var lengre enn henne selv. Hun har hoppet og løpt, hun har lekt med lille Leo. Når Larissa knurrer i lek med Leo, synes jeg det høres ut som en sint araber… 🙂 Det var tungt å gå i skogen i dag. Mye snø, men solen tittet frem og sa hei.