Utfall mot en dame

Jeg forstår meg ikke på Larissa. Når vi var ute og luftet i kveld, gikk det to eller tre personer forbi og hun gjorde ikke noe utfall mot de, og hun fikk ros for det. Mot slutten av luftingen kom det ei dame forbi og Larissa ville løpe mot henne mens hun bjeffet enkle lyse bjeff. Jeg holdt henne igjen, dro henne tilbake mens jeg sa «nei», men Larissa hoppet og dro i lina for å komme mot denne personen. Damen ble jo faktisk redd dette udyret på fire bein… Men hvorfor reagerte hun ikke på de første personene? Hvorfor gjør hun utfall mot akkurat denne damen? Gikk hun med paraply eller hette? Jeg vet ikke… Men min far reagerte på Larissas oppførsel når jeg var hos de den siste uken. Han synes hun reagerte mye mot både andre hunder og mennesker, i hvert fall i forhold til hva Oda gjorde. Er det jeg som er godt vant etter en tid med en rutinert førerhund? Når jeg går ut med Larissa, er det nettopp slike situasjoner som dette jeg frykter. Det kan jo også være at Larissa merker at jeg er litt spent og «nervøs».