Dusjing

I dag fikk Larissa seg en liten times tur før turen gikk videre inn i dusjen. Assistenten min synes det ser ut som at Larissa nyter dusjen. Hun går frivillig inn i dusjen og står helt rolig når hun får vann på seg og sjamponeres inn. Behagelig i blikket. Hun er av den bedagelige typen og setter seg gjerne ned under sjamponeringen og utskyllingen. Vi tok henne med ut slik at hun fikk rulle seg på gresset i hagen her. Dessverre er det ikke så pent vær som i går, slik at hun kan ligge ute i solen og tørke.

Det viste seg at det veterinærkontoret som var nærmest og som forhandler Roay Canins Hypoallergenic, lå like i nærheten av min assistent. Hun var innom og fikk kjøpt en 14 kg sekk med fôr. Jeg tror det er et bra fôr, for jeg ble fort seig på hendene av å ta på det. Men dyrt var det; kr. 979,- for en sekk på 14 kg. Jeg har tenkt å søke NAV om å få dekket det beløpet som overstiger det jeg får i grunnstønad. Det er i hvert fall verdt forsøket. Det NAV-kontoret jeg tilhører er et lite NAV-kontor i en liten kommune hvor jeg faktisk er en person og ikke bare et nummer i rekken. Det tror jeg faktisk – selv om det egentlig ikke skal det – har positiv innvirkning på hva jeg får som svar på vedtak o.l.

Ett svar til “Dusjing”

  1. Så flink hun er da til å dusje! Det er jo kjempeflott hun synes det er deilig og hun står rolig osv siden du må gjøre det nokså ofte. Tenker hun synes det var fint med tur også da 🙂 Ja uff RC-fôret er dyrt ja… var det ikke rundt der jeg sa til deg også, 970 kr et sted? 😉 Ja om det overstiger mye grunnstønaden i mnd bør du jo prøve søke… Men nå spiser hun vel ikke såå kjempemye siden hun er jo betraktelig mindre hund enn min Tony… Du kan trygt si det ikke var billig å fôre på han som nesten er/var 40kg… Tja vet ikke om det er så mye bedre siden det er mer «fuktig», synes det er litt ekkelt og foretrekker nok heller da Hill`s z/d for det er/var litt mer «renslig» men sikkert ulik smak der 😉 Spennende å høre om det hjelper huden hennes da og hun fungerer bra på det ellers.

Det er stengt for kommentarer.