Besøk av lillegutt på 2 år

I går kveld kom min søster, samboer og to barn på 10 uker og 2 år innom. Hun hadde med noen margbein hun hadde funnet i fryseren. Hun hadde også med ei matte som hun brukte de gangene hun passet Oda. Det er en matte med glatt trekk som man kan ta av for vask. Jeg kjøpte den slik at Oda skulle ligge konfortabelt i alle de timene hun var med i det siste året på videregående skole. Nå tenkte jeg å bruke den til Larissa når vi er ute og reiser, siden Larissa helst ikke skal ligge på fleece. Den er noe tykkere enn et vanlig liggeunderlag, men veldig enkel å holde ren pga. det glatte stoffet. Det ser ut som at Larissa liker å ligge på den da hun har lagt seg på den flere ganger istedenfor oppi biabeden.

Lillegutt på 2 år gikk rundt, pludret for seg selv og lekte med noen biler. Larissa lå på gulvet et par meter unna han. Hun lå helt rolig og avslappet da det kunne høres ut som om hun kom med et knurr, men jeg tror det like gjerne kunne vært en velbehagsmurring. Jeg velger å tro det, men det er andre gang hun lager slike lyder i nærheten av lillegutt. Litt senere lå hun og klynket seg litt, så det er også mulig at det rett og slett var litt sjalusi inni bildet når lillegutt satt ved siden av meg (?). Jeg tenker også at dersom det skulle vært et knurr mot lillegutt, hadde hun ikke ligget så avslappet som hun gjorde, men jeg vet egentlig ikke.

I går kveld, før jeg la meg, tok jeg ut to porsoner med Vom og Hundemat. Jeg la de oppi en isboks i fall det skulle sive noe igjennom de knyttede brødposene, og la de i kjøleskapet. Jeg tenkte at det beste var å holde det litt kjølig. Men når jeg tok de ut fra kjøleskapet i dag tidlig, var de omtrent ikke tinet i det hele tatt. Det ble derfor tørrfôr til frokost på Larissa, men til middag tenker jeg nok hun får sin første porson råfôr.

Ett svar til “Besøk av lillegutt på 2 år”

Det er stengt for kommentarer.