Pakke til Larissa

I dag var vi også på postkontoret for å hente en pakke til Larissa. Pakken var fra Canis. Inni pakken ventet det en ny og fin biabed til Larissa. Svart i fargen. Hun måtte prøve sengen sin omtrent med det samme og den ble akseptert umiddelbart. Den sengen hun hadde, som jeg har hatt i alle år til min forrige hund Oda, hadde fått et hull i sømmen langs kanten. En seng som har vart i litt mer enn 9 år synes jeg har gjort sin tjeneste. De er ganske holdbare.

I tillegg til ny biabed, var det også en oppblåsbar halskrage. Den skal være bedre for hunden da den ikke skygger for synsfeltet og det er ikke like lett å krasje med den som en vanlig skjerm. Når matmor til førerhundkollega Indie kommer på besøk nå til uken, tenkte jeg å få henne til å vise meg hvordan den skal settes på riktig. Jeg er ikke sikker på om jeg gjorde det riktig når jeg forsøkte på Larissa i dag.

Ett svar til “Pakke til Larissa”

  1. Vi skal nok finne ut av det 🙂 Lurt om du har et halsbånd som passer til den. Et som du kan tre gjennom strikkene på innsiden. På den måten kan ikke hunden få kragen av.

Det er stengt for kommentarer.