Avføring med råfôr

Larissa har de siste to dagene klødd seg mer. Nå er hun nydusjet og blank i pelsen – og forhåpentligvis klør hun mindre. Det har i hvert fall vært slik de siste gangene når hun har klødd seg mer og blitt dusjet. Larissa går frivillig inn i dusjen og står – eller helst sitter – helt stille. Oda likte ikke å dusje og måtte overtales og bli tatt med inn i dusjen.

I dag var assistenten min med ut under morgenluftingen for å se på avføringen. Det kommer ut litt mindre enn halvparten sammenlignet med når hun gikk på tørrfôr. Avføringen var litt mørkere enn når hun gikk på tørrfôr og den hadde en fin konsistens. Det er tydelig at hun klarer å nyttegjøre seg mer av næringsstoffene i råfôret sammenlignet med tørrfôret. Jeg kan ikke se at hun har lagt på seg noe større av råfôret.

2 svar til “Avføring med råfôr”

  1. veldig bra. Nå tar det 4 til 6 uker minimum før det forskiftet man har gjort får full uttelling. så la oss håpe det også betyr at kløen kanskje avtar.

  2. Så flott da 🙂 Som Tone også sier så ser en ikke resultater fullstendig på pels bla før det har gått 4-8 uker (De regner 8 uker når en prøver ut allergifôr bla annet for å se virkning) med nytt fôr. Det er jo kjempefint at hun har mindre avføring da enn før. Håper inderlig for deg og henne at kløen også avtar. Spennende å høre mer om hvordan det går så håper du skriver når du har brukt det en stund. Igjen supert at hun er så grei å ha med å gjøre i dusjen, det gjør det jo mye enklere 🙂

Det er stengt for kommentarer.