Flytur til Østlandet

Jeg gikk ut for å lufte Larissa kl. 7.45 og et kvarter senere kom drosjen og hentet oss. Jeg ringte til ledsagertjenesten på Flesland som kom med en gang. Det var nesten ingen andre passasjerer på fyplassen og flyet var bare halvfullt. Jeg sa ved innsjekking at jeg ikke ønsket å sitte på fremste rad, og jeg fikk vindusplass på rad 21. Det gjorde meg ingenting. Larissa var flink jente og var helt rolig under flyturen. Jeg ble sittende på Gardermoen og et kvarter senere kom matmor og Theo. Litt senere kom matmor til Falko. Larissa kom med ett bjeff når hun så Theo, men hun fikk streng beskjed om å legge seg ned igjen. Vi tok drosje til Hurdalsenteret og jeg gikk til rommet.

I dag fyller Larissa hele 3 år. Jeg har ikke rukket å gi henne et bein i løpet av dagen, så det blir gitt i morgen formiddag når hun blir liggende alene på rommet når jeg skal ha eksamen.

2 svar til “Flytur til Østlandet”

  1. Gratulerer masse med dagen til Larissa på etterskudd. Mia hilser og sier Hurra for deg! Og tenker nok i sitt stille sinn at …snart er det hennes tur også. 🙂

Det er stengt for kommentarer.