På styremøte og restaurant

I går fikk jeg tilsendt ny bukreim. Godt å kunne bruke den selen jeg liker best. All ros og takk til Veiviseren som ser viktigheten av å få en erstatning av brukreim relativt raskt når uhellet først er ute.

I ettermiddag ble Larissa med på styremøte i fylkeslaget. De andre førerhundkollegaene som er med i styret var hjemme, så Larissa var den enesste hunden der. Hun lå under bordet, men det var ike en god plass for henne (eller kanskje meg). Hun reiste seg opp utallige ganger for å hilse på henne som satt rett ovenfor meg på andre siden av bordet. Jeg tok henne tilbake og sa at hun måtte legge seg ned ganske mange ganger. Tidligere har jeg lagt Larissa bak min egen stol, og da har hun ligget helt i ro.

Etter å ha sittet i styremøte et par timer, gikk vi ca. 100 meter bort i gata for å ha juleavslutning på en restaurant. Her var det god mat og god service. Servitøren spurte meg til og med om Larissa ville ha noe vann å drikke. Vi koste oss med god mat og drikke i tre timer. De andre førerhundbrukerne hadde lagt hundene sine igjen hjemme fordi de regnet med at det ble servert alkohol på restauranten. Man skal ikke bruke hunden som førerhund dersom man er påvirket av alkohol. Det står i erklæringen vi skriver under på når vi mottar hunden. Siden jeg ikke liker alkohol, er dette ikke noe problem for meg.