Inngangen til 2011

Bilde: Larissa spiser bein nyttårsaften 2010

Rundt 21.00-tiden etter at vi hadde spist middag, indisk kylling tandoori laget fra bunnen av, fikk Larissa mulighet for å lufte seg. Det ble skutt opp en del raketter. Larissa fikk gjort sitt fornødende, men ville ikke være for langt unna. Når hun kom inn igjen, fikk hun et margbein av elg å kose seg med. Hun spiste opp hele beinet før jeg fikk sukk for meg, så jeg regner med jeg blir vekket i løpet av natten av en trengt Larissa.

Noen minutter før vi gikk inn i det nye året, satte jeg meg på gulvet sammen med Larissa. Hun kom og la seg trygt i fanget på meg. Der satt vi og koste og småpratet lavt og rolig i de 20 minuttene alle pengene brukte på å bokstavlig talt gå opp i røyk. Det ble en hyggelig start på det nye året for begge. Larissa var relativt rolig og avslappet, men hun pustet litt raskere enn vanlig. Et par ganger gløttet hun opp. Larissa fikk sitt første griseøret i det nye året. Jeg ga henne en god klem og ønsket henne et godt nytt år.

På tirsdag for tre dager siden, skjøt de opp en god del raketter i nærheten av mine foreldres hus. Lillegutt på 2 1/2 var enda våken og ble svært ivrig. Først kalte han det for stjerner, men lærte fort et nytt ord. «Se, karetter! Karetter!» sa han mens han hele tiden ventet på at flere raketter skulle skytes opp.

Bilde: Fyrverkeri 2011!