Glatt føre

I dag ringte utleieren vår for å si at det var glatt ute. Omtenksomt gjort. Jeg tok derfor på meg de nye isbroddene og listet meg nedover veien. Det var virkelige glatt ute. Overalt var det is, og i tillegg var det vann oppå isen ganske mange steder. Til og med Larissa gled i bakkene. Men isbroddene holdt mål. Jeg gle ikke én eneste gang verken i bakker eller på strak vei og de holdt seg på føttene.

Jeg kjøpte et par nye brodder på XXL (Yaktrax Pro) hvor man fester broddene under skoen med en gummifeste på hæl og tå og deretter har man en borrelås over vrista som holder de på plass. Det er ikke pigger, men små spiraler av metall på kryss og tvers under skoen. Jeg har nok endelig funnet et par brodder jeg er fornøyd med. Jeg har prøvd mange ulike brodder og enten faller de lett av foten eller de gir ikke ordentlig grep på glatta.

3 svar til “Glatt føre”

  1. Så hyggelig at utleier ga deg beskjed om at det var glatt da, alltid bra når folk er omtenksomme. Så flott du er fornøyd med de broddene! Kjøpte også et par slike nå for litt siden, men har ikke vært veldig glatt her enda så ikke prøvd de særlig enda. Synes det er fint med borrelåsen på vristen, jeg hadde nemlig noen av samme type før uten den borrelåsen og da klarte jeg å miste en av de og jeg klarte å falle ganske stygt å slå meg, så jeg var litt skeptisk til å prøve de igjen. Ta det forsiktig på glatta, både du og Larissa 🙂

  2. De broddene der er supre! 🙂 Fint å høre at flere er fornøyd med dem. Skal aldri bruke andre brodder mer, så lenge disse er i salg!

  3. Selv veksler jeg mellom de broddene der som er fantastiske nesten uansett og icebugs skoene mine som har innebygde brodder i sålen samt en ru gummisåle. Icebugs er gode om man skal på en ren utetur fordi de ikke er noe ekstra som er satt på skoen og gir om mulig enda bedre bruk av beina. Jeg er veldig glad i begge løsningene. Og er det løs snø oppå is er icebugsene hakket bedre enn broddene.
    Nå har vi i hovedsak bruk for snøplog her for tida så jeg skulle gjerne hatt min egen private plog til å ta unna på fortauene.

Det er stengt for kommentarer.