På tur og ventende pakke

I dag ble det en tur på Larissa. Hun løp og koste seg i snøen sammen med en annen hund. Hun hoppet og danset og rullet seg rundt. Det var svært glatt for noen dager siden, men plutselig kom det 15 cm med snø og isen ble heldigvis dekket over og festet seg.

I dag ventet det en pakke på Larissa. Jeg bestilte sko til henne fra Canis. Det ble Bark`n Boots Grip Tex hundesko. Jeg synes de virker forseggjort og solide. Mitt første inntrykk var også at de sitter godt på foten. Gleder meg til å prøve de ut i praksis. Jeg tenkte å bruke de til de dagene hvor vi må gå på saltet vei og håpe at Larissa ikke må halte seg fremover, men det er nok en overgang å skulle vende seg til å gå med sko også…

2 svar til “På tur og ventende pakke”

  1. De krever litt tilvenning, men med litt tid så blir dem vant til dem 🙂 De er ikke glatte på vinterføre, så hunden sklir ikke med disse som med en del potesokker. Men etter det jeg nå har hørt i vinter, så passer ikke disse alle hunder. Noen blir gående veldig stivt/anstrengt med dem. Men dem har fungert veldig bra på både Betsy og Indie, for vår del.

  2. Min erfaring er at de fungerte fint på sommertid etter en poteskade, men på vinteren på shoppingtur fungerte det dårligere fordi oversiden ble våt når vi gikk ut og inn i butikker og da ble hunden veldig ubekvem med dem på. Så på de ekleste dagene nå har jeg brukt neo potefett som har gitt god beskyttelse mot ising og smurt godt. Vi har lite salt men vi har hatt desto mer kulde i år. Den kremen er vannfri og har gitt gode resultater for oss.
    De fungerer nok best om man tar de på når man skal ut og være ute over tid og ikke skal ut og inn fra butikker og transportmidler der evt. snø smlelter. Alternativt at man husker fjerne snøen når man kommer inn.

Det er stengt for kommentarer.