Påskeoverraskelse fra Larissa

I formiddag gikk Larissa, jeg og min samboer opp til damen som har passet Larissa. Samboeren min skulle hjelpe med et dataproblem og Larissa og jeg benyttet anledningen til å gi en liten oppmerksomhet som takk for mange ukers pass og god påske. I tillegg til et fullt påskeegg med ulik eksklusiv sjokolade, fulgte det et brev i vanlig trykk fra meg og et brev i punktskrift fra Larissa med tilhørende oversikt over punktskriftalfabet. I tillegg lå der en liten lys førerhundbamse som Norges Blindeforbund har bestilt. Larissa følte seg hjemme og hun kunne egentlig tenke seg å være der litt lenger, når vi dro. Dataproblemet ble etter hvert ordnet på, og ute skinte solen og fuglene kvitret – et bevis på at våren nå er i anmars. Larissa liker å ligge på steinhellene utenfor her og la solen varme både henne selv og hellene. Hun er ikke den som stikker av, men for sikkerhets skyld fester jeg på henne et langt tau. I begynnelsen bjeffet hun på en del ting, men dette har avtatt betraktelig.

Hun har fremdeles et lite sår på skulderen. Etter at hun hadde dusjet, gikk den harde skårpen nesten borte, men nå er den kommet på plass. Damen så på det og vi begge var enige om at det skal få lov å lege seg selv uten innblanding av oss mennesker, men selvsagt følge med det og se om det evt. skulle bli infeksjon. Hun har nok fått såret når hun har løpt eller lekt. Jeg

måtte forresten putte i henne en kortisontablett da hun klødde og klødde uten stans. Den hjalp henne og siden har hun ikke klødd seg mer. Jeg forsøker i det lengste å vente med medisinering, men det er plagsomt for henne og etter hvert med mye kløing, kan det jo oppstå sår i huden.

Ett svar til “Påskeoverraskelse fra Larissa”

  1. Så hyggelig overraskelse for den eldre damen da 🙂 Trivelig å kunne hjelpe tilbake og gi en liten oppmerksomhet 🙂 Bra at kortisonen hjalp. Klart en skal vente i det lengste med å medisinere, men i blandt så kan det være bedre det enn at de skal plages så voldsomt. Nettopp ferdig med hjemstedstrening her nå med ny hund fra Veiviseren som har gått kjempefint! Fått meg en kjempefin hund, svart labbegutt.

Det er stengt for kommentarer.