På Hurdalsenteret

I dag luftet jeg Larissa før drosjen kom og satte oss av på Flesland. Der ringte jeg ledsagertjenesten og de kom etter to minutter. Larissa la seg fint på plass inne i flyet. Jeg fikk sitte på rad 9 med vindu og det var et sete som var tomt ved siden av meg, slik at Larissa kunne tillate seg litt større plass. Hun er nå rolig og trygg i flysituasjon. Hun vet etter hvert hva vi skal gjøre for å smidigst mulig få satt oss på plass. Vel fremme på Gardermoen ble jeg møtt, vi fant bagasje og jeg fant en annen assistent.

Jeg ble positivt overrasket over Larissa når vi gikk inn i bussen. Det var en ganske høy buss med fire bratte trinn opp og jeg forventet meg et stort byks. Hun gikk helt rolig opp trappen. Jeg har begynt å gjøre det slik at vi går inn på bussen samtidig, altså at når jeg står på nederste trinn, står hun med forlabbene på det trinnet og kanskje dette har hjulpet? Når vi går ned busstrapper, går jeg alltid først ned. Dette for å unngå at jeg blir dratt ned og havner på hodet utenfor bussen.

Vel fremme fikk vi tildelt rom. Vi har rom nærmest luftemulighetene. I morgen tenker jeg å benytte meg av å dusje min lillle frøken, for hun klør seg en del. I dag var vi ute og hun fikk løpe løs en halv times tid. Hun koste seg, selv om det regnet.