To ganger til butikken

Noen ganger går det lang tid mellom hver gang Larissa gjør fra seg enten det er tissing eller bæsjing. I går gikk hun og luftet seg rundt 11.00-tiden, men gjorde ikke noe selv om hun fikk både 10 og 15 minutter på seg tre ganger etter denne første luftingen. Men i dag tidlig, når det var gått 24 timer, var hun trengt. Jeg vet ikke hvorfor hun er slik. Har aldri opplevd dette med Oda.

I dag gikk vi på butikken to ganger. Første gangen handlet jeg inn til dagens middag og andre gang gikk jeg for å klage på paprikaene de hadde plukket til meg. De var både myke og skrukkete i skallet. Jeg fikk byttet de uten problemer. Larissa klarte jobben sin bra. Dette kan hun. Hun er selvsikker og vet akkurat hvor vi skal i butikken. På vei hjem igjen, går hun nå direkte til postkassen hvor det noen ganger kommer godbiter ut av. Hun forventer ikke godbiter, men den muligens godbiten blir en motivasjonsfaktor for henne. Godebiten blir en ekstra overraskelse. I morgen drar vi til Åsane for å gå på sentra der og på Ikea.