En halv paprika

I dag var Larissa på en lang tur i skogen og løp og koste seg. Hun fikk også en lekekammerat på turen og de løp og koste seg stort. Larissa har sluttet å bjeffe når det ringer på døren. Jeg tror vi kan takke husverten vår for det. Han har ikke vært hjemme på noen dager og det har vært noen som har ringt på til han flere ganger i løpet av en dag. Når det ringer på hos ham, ringer det også på her hos oss, men med med en litt lengre ringelyd. Hun får ros hver gang det ringer på og hun ikke lager en eneste lyd.

På kvelden satt jeg og skar opp paprika til hjemmelaget pizza og plutselig mistet jeg den ene halvparten på gulvet. Larissa, som kom tuslende forbi akkurat da, rappet den ene halvparten og la seg under bordet på plassen sin med den halve paprikaen. Hun begynte å slikke på paprikaen, men da ble den tatt fra henne – og den gikk rett i søpla…