Imunterapien videre

I dag ringte jeg til veterinæren i Vest-Telemark for å få henne til å bestille mer vaksine (imunterapi). Hun spurte hvordan jeg synes effekten av imunterapien var. Jeg svarte som sant var at de første tre ukene etter injeksjon var hun i fin form mens den siste uken før neste injeksjon begynte hun å klø seg mer igjen. Veterinæren, som nettopp hadde vært på kurs ang. imunterapi, sa at i slike tilfeller kunne man for eksempel injeksere vaksinen hver 3. uke eller at den maksimale dosen ble delt på to og at hun fikk injeksjon hver 14. dag. Jeg velger å injeksere hver 3. uke og håper det vil hjelpe Larissa.

Jeg fikk henne også til å sende en resept på kortison til apoteket. Nå har Larissa fått kortison ved tre tilfeller det siste halve året, men jeg synes det er godt å ha i bakhånd om hun skulle begynne å klø seg mer overdrevent.