Larissa og jeg skiller lag

Påonsdag skrev jeg en tung e-post til lederen av Veiviseren. Jeg skrev at jeg ønsket å levere Larissa fra meg. Det er både denne allergien hennes som tar en del krefter, men det er også det at jeg føler jeg ikke har behov for førerhund i den livssituasjonen jeg er i pr. i dag. Lederen av Veiviseren synes det var ærlig tenkt. Dersom livssituasjonen min forandrer seg, kan jeg istedenfor søke om ny hund, men akkurat nå føler jeg at jeg har tatt en riktig avgjørelse. Jeg tror og håper at Larissa blir kuttet som førerhund pga. hennes allergi. Det er mye man må være obs på og det er en del ekstraarbeid med allergisk hund. Dersom hun blir kuttet som førerhund, vet jeg at den eldre damen som Larissa kjenner fra før, har lyst til å overta henne. Hvis det skjer, kan jeg fortsatt følge med Larissa.

3 svar til “Larissa og jeg skiller lag”

  1. Så leit å høre 🙁 Men det høres ut som en klok avgjørelse. Skjønner veldig godt at dette med allergien er tungt i seg selv og når du også føler at du ikke har behov for henne slik livsituasjonen er nå så er det nok lurt. Har vært veldig spennende å følge bloggen din, så håper du ikke slutter helt å skrive. Hadde jo vært fint om Larissa kunne flyttet til den eldre damen ja, så blir spennende å se hva de bestemmer for henne. Lykke til! Jeg vet dette er kjempetøft.

Det er stengt for kommentarer.